packshotcreator-exposar

360 graden Productfotografie | PackshotCreator

In een handomdraai maken wij hoogwaardige 360 graden productfoto’s van schoenen, tassen en accessoires met de PackshotCreator.

 

Voor het maken van 360 graden productfoto’s van schoenen, tassen en accessoires maken wij vanaf deze zomer gebruik van een lichtbox van PackshotCreator. Op het gebied van lichtboxen is de techniek van PackshotCreator de allerbeste op de markt, vergelijkbaar met de kwaliteit van StyleShoots. Het levert consistent, kleurechte en haarscherpe foto’s. Je zou kunnen zeggen dat  PackshotCreator de ‘StyleShoots is voor accessoires en schoenen’.

Door het gebruik van deze techniek, zijn wij instaat om de focus te leggen op het stylen van het item met als gevolg een consistent eindresultaat ongeacht de grootte van de collecties.

 

Het is met deze techniek mogelijk om het artikel 360 graden te fotograferen, het eindresultaat is dus geen video van het artikel maar een rits aan foto’s die met slimme software tot 1 naadloze 360 graden foto wordt gemaakt.

 

Uitermate geschikt voor productfoto’s van ‘hardere’ items, zoals tassen, schoenen en accessoires. Voor ‘zachte’ items als kledingstukken adviseren wij om een model- of productvideo te maken.

We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van 360 graden productfotografie én video. Neem hiervoor contact op per mail (info@exposar.com), telefoon (020-767 05 84) of vul het contactformulier in.

Neem contact op met ons!