Diensten_Catwalk Junkie_afbeelding modelvideo

Modelvideo

Een van de belangrijkste wensen van consumenten die online shoppen, is het ervaren van een prettige winkelbeleving. Het ontbreken van touch and feel bij online winkelen wordt door 64% van de online shoppers genoemd als reden om niet online te kopen. Met video kan je dit voor een groot deel ondervangen: de kijkers zien het artikel zoals het is, onbewerkt en bewegend. Zoals het op henzelf eruit kan zien.

Meer over modelvideo

Model, product, lookbookfotografie

De kracht van een goede productfoto is ongekend. Tegelijkertijd wordt zo’n productfoto behoorlijk onderschat. Toch is productfotografie essentieel voor jouw klant. Waarom is dat? We zien bij onze klanten hoe goede productfotografie leidt tot hogere conversie en lagere retouren. Productfotografie helpt om je merk te laten groeien.

Meer over fotografie
modelfotografie bij Exposar
productteksten voor webwinkels

Productteksten

Wij schrijven productteksten voor jouw webshop die ook nog eens goed vindbaar zijn!

Exposar helpt je met jouw verhaal. Je hebt immers een duidelijke visie over stijl en je doelgroep. Je hebt als fashion brand de kans om je klant meer aan je te binden door deze visie en waardes in een sterk verhaal te bundelen. Webteksten geven klanten dat speciale gevoel bij jouw merk. Hiermee creëer je meer beleving in al je marketing- en communicatie uitingen.

Meer over productteksten

eCommerce Strategie & advies

Als merk wil je de consument met elke collectie een beleving meegeven. Je wil de consument meteen laten voelen waar je voor staat – ook online, zonder fysieke aanwezigheid van een verkoper. Hoe sterker jouw online positionering, hoe meer succes je kunt behalen. Maar hoe doe je dat? Wat is er belangrijk bij het realiseren van online conversie?

Meer over consultancy
ecommerce advies voor modemerken