Diensten_Catwalk Junkie_afbeelding modelvideo

Modelvideo

Het ontbreken van de touch and feel van een product tijdens het online shoppen wordt door 64% van de consumenten genoemd als reden om niet online te kopen. Dit gemis kun je grotendeels ondervangen door het aanbieden van modelvideo’s. Met modelvideo bied je de consument een rijke productbeleving. In een modelvideo wordt de kleding namelijk zo realistisch mogelijk getoond aan de consument: onbewerkt en natuurlijk meebewegend met het model.

Meer over modelvideo

Model, product, lookbookfotografie

Zowel online als offline is de fotografie vaak het eerste van je merk waar de consument mee in aanraking komt. Toch wordt het effect van hoge kwaliteit fotografie op het succes van je merk vaak onderschat. Wij produceren hoge kwaliteit modelfotografie, productfotografie en lookbookfoto’s voor modemerken. Bij onze klanten zien wij dat goede fotografie leidt tot hogere conversie en minder retouren.

Meer over fotografie
modelfotografie bij Exposar
productteksten voor webwinkels

Productteksten & webteksten

Dankzij sterke productteksten krijgt jouw klant de informatie die hij nodig heeft om vol vertrouwen een aankoop te kunnen doen in je webshop. Daarnaast houden wij bij het schrijven ook nog rekening met jouw SEO strategie voor betere vindbaarheid van je webshop in zoekmachines.

 

Onze webteksten brengen jouw merk tot leven. Laat je klant zich verbonden voelen met je merk door het communiceren van jouw verhaal. Wij gebruiken jouw visie op je stijl, je waardes, en je doelgroep en bundelen deze tot een sterk verhaal, dat aansluit op je publiek.

Meer over productteksten

eCommerce Strategie & advies

Hoe laat je de consument jouw merk beleven, als deze zich aan de andere kant van een beeldscherm bevindt? Wij weten als geen ander dat eCommerce andere uitdagingen met zich meebrengt dan traditionele brick and mortar shops. Wij helpen jou je online positionering versterken en laten je zien wat er belangrijk is voor het realiseren van online conversie.

Meer over consultancy
ecommerce advies voor modemerken