Team

Samen realiseren we groei

Norbert Brenninkmeijer /
Chief Executive Officer

Norbert is de oprichter van Exposar. Doordat zijn ouders een winkelbedrijf hebben, liggen zijn zijn roots in de mode en retail. Met zijn uitgebreide ervaring bij IT en- Internetondernemingen, startte hij in 2012 met Exposar: het eerste online retail platform in Nederland. Door de groeiende vraag naar product content door de aangesloten retailers, besloot Norbert in 2014 om ook productfotografie aan te bieden. Deze gouden greep vormde de basis van het bedrijf in zijn huidige vorm.

Joost Roelofsz /
Chief Operations Officer

Na een carrière bij onder andere TNT en recruitmentbureau YER kwam Joost in contact met zijn oud-collega Norbert. Samen besloten zij om de transitie van Exposar als modeplatform naar leverancier van product pontent te maken. Joost heeft vanaf de start van ‘het nieuwe Exposar’ de verantwoordelijkheid over het gehele productieproces en weet daardoor alles over styling, belichting en nabewerking van kleding. Joost is daarnaast een fanatieke hockeyer, zowel op het veld als langs de lijn.

Folkert Postma/
Sales & Marketing Director

Folkert Postma is sinds oktober 2018 bij ons werkzaam als Sales & Marketing Director. Hiervoor heeft hij 15 jaar ervaring in sales en marketing opgedaan bij diverse bureaus als account director en business development director. Hij is thuis in verschillende disciplines; van shopper- tot fieldmarketing en van online tot social media. Hobby’s zijn golfen, windsurfen en Crossfit en hij brengt daarnaast ook graag tijd door met vrouw en kinderen in het Westerpark.

Melanie Harleman/
eCommerce Stylist

Melanie heeft een diploma Allround Stylist Mode, Media en Interieur behaald aan de Akademie Vogue in Amsterdam. Tijdens haar opleiding was zij al aan het werk als Visual Merchandiser voor Men at Work.
Het leukste aan het werken als stylist in de mode vindt Melanie dat ze hier haar perfectionisme goed in kwijt kan en dit leidt tot tevreden klanten.
In haar vrije tijd is ze betrokken bij de organisatie en promotie van evenementen die plaatsvinden in haar voormalige woonplaats.

Sofia Eremkina /
Head of Quality Control

Na het afronden van haar studie Bestuurskunde aan de Universiteit van Moskou, besloot Sofia haar droom achterna te gaan: het volgen van de opleiding Beeldende Kunst & Vormgeving aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. In 2015 studeerde ze ‘met genoegen’ af, met als specialisme ‘Textiel design’. In haar vrije tijd is Sofia een fervent fotograaf en begenadigd Photoshop expert. Geen foto wordt naar een klant verstuurd voordat deze door Sofia kritisch is geïnspecteerd.

Rhea Sushara/
Image Quality Manager

Ze is geboren in India en heeft haar Bachelor of Arts behaald in Engeland. Na terugkeer naar haar geboorteland heeft Rhea ervaring opgedaan als grafisch designer bij een bureau en als freelance illustrator. Nu is ze even geland in Amsterdam. Rhea loopt over van ideeën; dankzij haar creatieve geest weet zij altijd het beste uit zichzelf te halen. Haar kookkunsten mogen er zijn en wanneer zij niet aan het werk is, maakt zij graag kennis met het culinaire aanbod in haar nieuwe thuisstad.

Sigrid Meijer/
Jr. Marketing Manager

Ze verliet de vooropleiding van de Nationale Balletacademie om naar het VWO te gaan. Een beslissing die ertoe leidde dat zij daarna Sociale Psychologie kon studeren. Tijdens deze studie leerde ze alles over gedrag en beïnvloeding, en deed zij onder andere onderzoek naar consumentengedrag. Inmiddels mag zij zich Master of Science noemen en brengt zij haar kennis bij Exposar in praktijk.  In haar vrije tijd houdt Sigrid van “alles met voeding: van leren, bestellen, kopen, koken en vooral eten”.

Karin Lesterhuis/
Onboarding en training specialist

Ze heeft eerst haar diploma behaald aan het Grafisch Lyceum te Amsterdam en volgde daarna met succes de opleiding Interieurstyling aan de Academie Artemis.
Karin heeft al veel werkervaring, die bovendien erg breed is: ze is voordat zij bij Exposar kwam werken al  grafisch ontwerper, stylist, productfotograaf, interieuradviseur (onder meer voor Loods 5) en storemanager geweest. Inspiratie voor haar werk doet ze op tijdens haar reizen in binnen en buitenland.

Femke Haagsma/
Video Stylist

Ook Femke is trotse bezitter van twee diploma’s. Ze is geboren in Friesland, waar zij aan de Stenden University Leeuwarden de bachelor Small Business & Retail Management heeft gevolgd. Vervolgens heeft zij aan de Artemis Academie met goed gevold de opleiding Fashion Styling heeft doorlopen. Sindsdien heeft zij ruime werkervaring opgedaan op het gebied van styling en mode. Zo is zij onder andere werkzaam geweest als sales advisor, visual merchandiser, visual specialist en store manager.

Katarina Zelenika/
eCommerce Stylist

Deze geboren Croatische is een van de meest recente toevoegingen aan ons team van eCommerce Stylisten. Katarina heeft Textiel & Fashion Design gestudeerd aan de Univeriteit van Zagreb. Hierin heeft zij haar Bachelor gehaald.

Manolya Yavuz/
eCommerce Stylist

Onze Mano is bij Exposar binnengekomen omdat zij stage moest lopen voor haar opleiding Mode, Styling/Design aan het Roc Mondriaan. Ze is daarna niet meer weggegaan.
Ze heeft gevoel voor styling, een voorliefde voor mode en houdt van aanpakken. In haar spaarzame vrije tijd spot Mano graag nieuwe kleding, trends en designontwikkelingen. Dankzij deze passie is zij in staat om de laatste stylingstrend door te vertalen naar de foto’s van jouw merk.

Stefhanie Blokland/
eCommerce Stylist

Lauri Berkhoudt/
Copywriter

Na haar opleiding aan het AMFI begon Lauri als fashion editor voor verschillende tijdschriften. Ze had een interviewrubriek, werkte fotoshoots uit en produceerde modepagina’s. Ze freelancete voor FHM, Esquire, Textilia, Men’s Health en Cosmogirl. Hier leerde ze voor verschillende doelgroepen te schrijven. Daarna werd zij copywriter voor de Bijenkorf. Ze schreef productteksten voor vele merken en breidde zo haar portfolio uit. Na vijf jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging: Copywriter bij Exposar.

Sayen Nijman/
Account Manager

Ze behaalde haar Bachelor Kunstgeschiedenis en Algemene Cultuurwetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Aansluitend heeft zij direct werkervaring opgedaan in de telesales en als accountmanager voor Heineken. Sayen heeft drie jaar op Curaçao gewoond, waarin ze werkzaam was als brand activation manager. In deze periode heeft zij ook haar eigen swimwear merk opgezet. Sinds haar terugkomst naar Nederland versterkt zij het Exposar team met sales activiteiten.

Ana Jakimovska
Image Retoucher 

Ana heeft een Bachelor in  Business Economy behaald aan de University of St. Climent Ohridski in Macedonië. Na enkele jaren aan het werk te zijn geweest in corporate omgeving, realiseerde zij zich dat ze liever met kunst werkt, dan met cijfers. Hierdoor besloot zij de oversteek te maken naar werken in de creatieve sector, beginnend met een studie Arts in Macedonië.  Als freelance retouch medewerker deed zij ervaring op bij twee foto studio’s voordat zij zich bij het team van Exposar voegde.