Shoppable Fashion Content – 3 tips voor de online Fashion Marketeer

Video: eCommerce strategie voor modemerken

eCommerce strategie voor modemerken

Video: Kleureechte fotografie voor eCommerce

Het belang van kleurechte fotografie voor eCommerce

Video: Help voor de eCommerce Manager

Hoe Exposar eCommerce Managers met Shoppable Fashion Content

Video transcripts

Hoe we jou als Marketeer
kunnen helpen

 

Als Marketeer draait het voor jou allemaal om het vertellen van jouw verhaal. Wij kunnen je daarbij helpen.

 

 

✓  Input voor alle marketinguitingen: Ken je dat?

 

Heb je net alle campagne beelden voor de nieuwe collectie laten maken, vraagt de e-commerce manager of je ook commercieel beelden hebt. Daar kan je heel goed productfoto’s, lookbook foto’s, shop the look en modelfotografie voor gebruiken. En die beelden kan je ook gebruiken op social media, voor PR doeleinden, nieuwsbrieven, in de webshop, etc.

✓ Scherpe vertaling van merkwaardes: Goede product content vertelt het complete verhaal. Het laat niet alleen zien wat het product is, maar vertelt ook wat je misschien niet direct was opgevallen. Doordat merkwaarden terugkomen in bijvoorbeeld productfoto’s, lookbooks en teksten creëer je een totaalbeeld die perfect aansluit bij jou merk. Die consistente boodschap draagt bij aan de merkbeleving van jouw klant, bewust en onbewust.

 

✓ Basis voor omni-channel-strategie: Als marketeer zorg je er elke dag voor dat jouw merk het beste tot zijn recht komt. Of dit nu is op social media, in een tijdschrift, op POS materiaal in de winkel of een banner in een webshop, de boodschap moet consistent zijn. Deze consistentie moet dus ook terug komen in de fotografie en de teksten die je gebruikt. Doordat wij samen met jou dit DNA goed documenteren, weten we altijd hoe we jouw merk moeten vastleggen om bij te dragen aan deze boodschap.