De kracht van Modelvideo’s

Modelvideo’s laten de consument zien hoe een kledingstuk er werkelijk uitziet en om het lichaam heen valt.

 

Wanneer de consument een video ziet van een kledingstuk, geeft dit hem een beter beeld van het artikel en daardoor een vertrouwd gevoel. De kans op een aankoop neemt toe en doordat de shopper ziet hoe het valt, neemt de kans op retouren af.

 

Maar wist je dat het inzetten van modelvideo’s voor webshops tot ruim 49% meer verkoop leidt? Retourneren kunnen verminderen met 57%  dankzij de inzet van modelvideo’s op de webshop of eCommerce pagina.

 

Het gebruik van modelvideo’s helpt de bezoeker en geeft een echtere weergave van de kledingstuk of item.

Vraag een vrijblijvende video testshoot aan

Bij onze modelvideo’s wordt niet alleen het kledingstuk als geheel vertoond; wij maken ook haarscherpe detailshots waarbij op specifieke delen ingezoomd kan worden.

 

Wij bieden diverse standaard presets (vooraf bepaalde indeling van de video) aan voor modelvideo’s. Bijvoorbeeld een catwalk preset waarbij het model in en uit beeld loopt, of een preset waarbij een combinatie van bewegende beelden door elkaar gebruikt kan worden.

 

Wil je een eigen preset die exclusief voor jouw modemerk gebruikt kan worden? Dan kunnen wij dit speciaal voor jouw merk of webshop ontwikkelen.

Neem contact met ons op

Shoppable Video voor modemerken

Met Shoppable Fashion video bied je de consument de mogelijkheid om snel tot een aankoop te komen. Shoppable Fashion video wordt mogelijk gemaakt door middel van het toevoegen van buttons aan de video, zoals ‘In Winkelwagen’, ‘Koop Nu’, ‘Bestellen’ etc. Deze buttons stimuleren de shopper om actie te ondernemen en zijn zeer effectief! Bekijk hiernaast een voorbeeld van een shoppable video.

 

Video van hoge kwaliteit

 

Bij Exposar bieden wij modemerken de mogelijkheid 4K kwaliteit video toe te voegen aan hun website, zonder ingewikkelde technische aanpassingen. Exposar zorgt niet alleen voor de productie van de video; ook de videohosting kunnen wij voor onze rekening nemen zodat jouw webshop snel blijft werken. Exposar video’s zijn in horizontaal en verticaal format beschikbaar en zijn geschikt voor social media (vierkant), instore en outdoor gebruik.

Vraag een gratis modelvideo testshoot aan