styleshoots-live-exposar

Wij werken sinds 26 juni 2017 (als eerste content service provider ter wereld) met de StyleShoots Live. 

Met dit revolutionaire apparaat kunnen wij alle kledingmerken – in lijn met onze werkwijze voor productfoto’s – nu ook razendsnel voorzien van product/modelvideo’s en modelfoto’s; na de shoot zijn de modelfoto’s en video’s direct klaar voor online & offline gebruik. Deze techniek is een absolute gamechanger voor de fashion industrie en in het bijzonder fashion e-commerce.

“I see video as a mega trend, same order as mobile”

Mark Zuckerberg – CEO Facebook

Het maken van video content is over het algemeen tijdrovend en prijzig. Als Content Service Provider is het onze ambitie om alle vormen van product content – naast productfotografie, modelfotografie en productteksten, nu dus ook video – laagdrempelig beschikbaar te stellen. Laagdrempelig betekent dat wij de video’s snel, accuraat en betaalbaar produceren, voor zowel startende als gevestigde fashion brands.

Speciaal voor onze nieuwe videodienst, hebben wij een nieuwe medewerker aangetrokken die gespecialiseerd is in videostyling en regie. De afgelopen tijd hebben wij samen met haar en een aantal van onze klanten testshoots gedaan, de reacties waren overweldigend en buitengewoon enthousiast!

De 4K video’s die gemaakt worden met de StyleShoots Live zijn direct te gebruiken, of dit nu voor de webshop, social media of PR doeleinden is. Omdat de video in 4K worden geschoten, zijn zij zelfs direct geschikt voor het gebruik op digitale bilboards en video walls zoals de Ziggo Dome!

Benieuwd wat deze videotechniek voor jouw merken kan doen? Wil jij als een van de eerste kledingmerken in Nederland video aanbieden aan klanten? Neem dan contact of per mail (info@exposar.com) of telefoon (020-767 05 84), of vul het antwoordformulier in.

Een voorbeeld van wat er mogelijk is:

Neem contact op met ons!