De kracht van Modelvideo’s

Modelvideo’s laten de consument zien hoe een kledingstuk er werkelijk uitziet en om het lichaam heen valt.

 

Wanneer de consument een video ziet van een kledingstuk, geeft dit hem een beter beeld van het artikel en daardoor een vertrouwd gevoel. De kans op een aankoop neemt toe en doordat de shopper ziet hoe het valt, neemt de kans op retouren af.

 

Maar wist je dat het inzetten van modelvideo’s voor webshops tot ruim 49% meer verkoop leidt? Retourneren kunnen verminderen met 57%  dankzij de inzet van modelvideo’s op de webshop of eCommerce pagina.

 

Het gebruik van modelvideo’s helpt de bezoeker en geeft een echtere weergave van de kledingstuk of item.

Reserveer een vrijblijvende video testshoot

Bij onze modelvideo’s wordt niet alleen het kledingstuk als geheel vertoond; wij maken ook haarscherpe detailshots waarbij op specifieke delen ingezoomd kan worden.

 

Wij bieden diverse standaard presets (vooraf bepaalde indeling van de video) aan voor modelvideo’s. Bijvoorbeeld een catwalk preset waarbij het model in en uit beeld loopt, of een preset waarbij een combinatie van bewegende beelden door elkaar gebruikt kan worden.

 

Wil je een eigen preset die exclusief voor jouw modemerk gebruikt kan worden? Dan kunnen wij dit speciaal voor jouw merk of webshop ontwikkelen.

Reserveer een vrijblijvende video testshoot