eCommerce strategie voor modemerken

Video: 3 tips voor de online marketeer

Shoppable Fashion Content - 3 tips voor de online Fashion Marketeer

Video: Kleurechte fotografie voor eCommerce

Het belang van kleurechte fotografie voor eCommerce

Video: Hulp voor de eCommerce Manager

Hoe Exposar eCommerce Managers met Shoppable Fashion Content

Video transcripts

Hoe we jouw als Modemerk Eigenaar
kunnen helpen

 

Als Designer draait het voor jou allemaal om de collectie, om de details en de stoffen. Wij helpen je om deze optimaal in beeld te brengen.

 

✓ Beelden die de collectie tot zijn recht laat komen: 

 

Je hebt keihard gewerkt om weer een fantastische collectie te ontwerpen. Daar ben je terecht trots op en dat wil je de wereld natuurlijk vertellen! Wij helpen je daarbij. Met gebruik van hoogwaardige productfotografie ben je in staat om zelfs de kleinste onderdelen van een artikel in beeld te brengen, van stiknaden tot de tekst op de knoop. Het is het oog voor detail waarmee jij de collectie hebt gemaakt die daarmee terugkomt in de productfoto’s.

✓ Zichtbaarheid van details en materialen: Goede product content vertelt het complete verhaal. Het laat niet alleen zien wat het product is, maar vertelt ook de kleine details. Door de hypermoderne techniek waarmee wij werken kunnen we zelfs de kleinste details van een artikel haarscherp in beeld brengen. De stoffen die je hebt gebruikt komen optimaal tot hun recht en door de daglampen waarmee wij werken komen de kleuren tot leven. Onze tekstschrijvers vertellen vervolgens het verhaal dat de foto’s niet kunnen tonen. Samen vertellen de foto’s en de teksten het complete verhaal, tot in de kleinste details.

 

✓ Inzicht in het vakmanschap: Jouw creaties zijn gemaakt met liefde en dat zie je terug in het item. Het vakmanschap waarmee jij de collectie hebt ontworpen komt tot leven door het oog voor detail van onze stylistes. Zij snappen precies hoe jij het item gestyled wilt hebben zodat die mooie details en het stoffengebruik zichtbaar wordt. Maar ook zodanig dat de pasvorm perfect zichtbaar is. Of je het nu hebt over een product- of een modelfoto, onze stylistes zorgen ervoor dat jouw collectie perfect tot zijn recht komt.