Over Exposar

Samen realiseren we groei: met jou als merk én in samenwerking met onze partners

We zijn jouw one-stop-shop:

van beeld tot tekst, van lookbook tot stories

We garanderen consistentie:

altijd de juiste high end belichting, styling en nabewerking

We leveren razendsnel:

binnen enkele werkdagen heb je de foto’s al in je bezit

We ontzorgen jou:

altijd weten dat de content op tijd en volgens jouw eisen zijn geproduceerd

Exposar in het kort:

“Samen realiseren we groei: met jou als merk én in samenwerking met onze partners.”

 

Dat is waar we bij Exposar voor gaan en staan. Als retailer, agent of modemerk wil je je doelgroep informeren, inspireren en tegelijkertijd overtuigen van de waarde van jouw merk.

 

Met behulp van diverse vormen van fotografie, productbeschrijvingen en e-commerce-advies helpen we jouw klant om de juiste keuze te maken.

Neem contact op met ons!
Productfotografie
99%
Productfotografie
95%
Productteksten
65%
eCommerce Strategie
70%
Wij zijn Exposar – Shoppable Fashion Content

Norbert Brenninkmeijer /
Chief Executive Officer

Norbert is de oprichter van Exposar. Doordat zijn ouders een winkelbedrijf hebben, liggen zijn zijn roots in de mode en retail. Met zijn uitgebreide ervaring bij IT en- Internetondernemingen, startte hij in 2012 met Exposar: het eerste online retail platform in Nederland. Door de groeiende vraag naar product content door de aangesloten retailers, besloot Norbert in 2014 om ook productfotografie aan te bieden. Deze gouden greep vormde de basis van het bedrijf in zijn huidige vorm.

Joost Roelofsz /
Chief Operations Officer

Na een carrière bij onder andere TNT en recruitmentbureau YER kwam Joost in contact met zijn oud-collega Norbert. Samen besloten zij om de transitie van Exposar als modeplatform naar leverancier van product pontent te maken. Joost heeft vanaf de start van ‘het nieuwe Exposar’ de verantwoordelijkheid over het gehele productieproces en weet daardoor alles over styling, belichting en nabewerking van kleding. Joost is daarnaast een fanatieke hockeyer, zowel op het veld als langs de lijn.

Moriam Hassan Balogun/
Chief Commercial Officer a.i.

Ze heeft meerdere eigen bedrijven, geeft les in Online Communicatie en Digitale Vaardigeheden  op I AM college en is auteur voor kennisplatformen als Emerce en FrankWatching. Daarnaast heeft zij ook een eigen publishing network. Deze serial entrepreneur versterkt het team van Exposar onder andere met haar kennis en know how op het gebied van video, commercie en ondernemerschap. Haar spaarzame vrije tijd gebruikt ze graag om inspiratie op te doen, bij voorkeur door te reizen.

Jelle Rood  /
Sr. Client Relationships manager

Jelle is Senior Client Relationships Manager en mede-eigenaar van Exposar. Na een commerciële carrière van bijna 15 jaar bij onder andere P&G en PepsiCo, heeft hij in 2014 de lokale bezorgdienst Frank&Fresh opgezet. In 2016 heeft hij de overstap gemaakt naar Exposar. In zijn vrije tijd is hij actief als lid van lokaal vriendengezelschap de Ronde Tafel in zijn woonplaats IJsselstein, waarvoor hij regelmatig de organisatie van bijeenkomsten op zich neemt. Daarnaast kun je hem regelmatig vinden op de golfbaan.

Sofia Eremkina /
Head of Quality Control

Na het afronden van haar studie Bestuurskunde aan de Universiteit van Moskou, besloot Sofia haar droom achterna te gaan: het volgen van de opleiding Beeldende Kunst & Vormgeving aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. In 2015 studeerde ze ‘met genoegen’ af, met als specialisme ‘Textiel design’. In haar vrije tijd is Sofia een fervent fotograaf en begenadigd Photoshop expert. Geen foto wordt naar een klant verstuurd voordat deze door Sofia kritisch is geïnspecteerd.

Sigrid Meijer/
Communications Executive

Ze verliet de vooropleiding van de Nationale Balletacademie om naar het VWO te gaan. Een beslissing die ertoe leidde dat zij daarna Sociale Psychologie kon studeren. Tijdens deze studie leerde ze alles over gedrag en beïnvloeding, en deed zij onder andere onderzoek naar consumentengedrag. Inmiddels mag zij zich Master of Science noemen en brengt zij haar kennis bij Exposar in praktijk.  In haar vrije tijd houdt Sigrid van “alles met voeding: van leren, bestellen, kopen, koken en vooral eten”.

Rhea Sushara/
Image Quality Manager

Ze is geboren in India en heeft haar Bachelor of Arts behaald in Engeland. Na terugkeer naar haar geboorteland heeft Rhea ervaring opgedaan als grafisch designer bij een bureau en als freelance illustrator. Nu is ze even geland in Amsterdam. Rhea loopt over van ideeën; dankzij haar creatieve geest weet zij altijd het beste uit zichzelf te halen. Haar kookkunsten mogen er zijn en wanneer zij niet aan het werk is, maakt zij graag kennis met het culinaire aanbod in haar nieuwe thuisstad.

Karin Lesterhuis/
Head of eCommerce Styling

Ze heeft eerst haar diploma behaald aan het Grafisch Lyceum te Amsterdam en volgde daarna met succes de opleiding Interieurstyling aan de Academie Artemis.
Karin heeft al veel werkervaring, die bovendien erg breed is: ze is voordat zij bij Exposar kwam werken al  grafisch ontwerper, stylist, productfotograaf, interieuradviseur (onder meer voor Loods 5) en storemanager geweest. Inspiratie voor haar werk doet ze op tijdens haar reizen in binnen en buitenland.

Jorinde Baks  /
Video Stylist

Jorinde is begonnen op het HMC Amsterdam met de opleiding Interieurdesign. Op dit moment is zij bezig om ook haar diploma Media Styling aan de Academie Artemis te behalen.
Ze heeft werkervaring opgedaan bij Kamer465. Ook doet Jorinde momenteel werkervaring op als Art director bij Klear. In deze functie was zij medeverantwoordelijk voor zowel de organisatie als de creatieve componemt van de samenwerking Klear X DailyPaper tijdens het ADE in 2017.

Melanie Harleman/
eCommerce Stylist

Melanie heeft een diploma Allround Stylist Mode, Media en Interieur behaald aan de Akademie Vogue in Amsterdam. Tijdens haar opleiding was zij al aan het werk als Visual Merchandiser voor Men at Work.
Het leukste aan het werken als stylist in de mode vindt Melanie dat ze hier haar perfectionisme goed in kwijt kan en dit leidt tot tevreden klanten.
In haar vrije tijd is ze betrokken bij de organisatie en promotie van evenementen die plaatsvinden in haar voormalige woonplaats.

Femke Haagsma/
Video Stylist

Ook Femke is trotse bezitter van twee diploma’s. Ze is geboren in Friesland, waar zij aan de Stenden University Leeuwarden de bachelor Small Business & Retail Management heeft gevolgd. Vervolgens heeft zij aan de Artemis Academie met goed gevold de opleiding Fashion Styling heeft doorlopen. Sindsdien heeft zij ruime werkervaring opgedaan op het gebied van styling en mode. Zo is zij onder andere werkzaam geweest als sales advisor, visual merchandiser, visual specialist en store manager.

Manolya Yavuz/
eCommerce Stylist

Onze Mano is bij Exposar binnengekomen omdat zij stage moest lopen voor haar opleiding Mode, Styling/Design aan het Roc Mondriaan. Ze is daarna niet meer weggegaan.
Ze heeft gevoel voor styling, een voorliefde voor mode en houdt van aanpakken. In haar spaarzame vrije tijd spot Mano graag nieuwe kleding, trends en designontwikkelingen. Dankzij deze passie is zij in staat om de laatste stylingstrend door te vertalen naar de foto’s van jouw merk.

73

Tevreden klanten

468

Productvideo’s

3429

Modelfoto’s

69897

Productfoto’s